Sleepy time

Klockan är kvart över tolv på natten här, så vi ska sova alldeles strax. Vi kom precis hem efter att ha gått till donken vilket är 4 km (8 fram och tillbaks om ni inte listat ut det själva). Det var najs, men det känns inte okej att ha ätit på både KFC och McDonalds på samma dag... Jag kommer bli sjukligt fet på tre månader här.

Vi har dock fått gymkort, så det är ju iallafall najs. Sen får vi se hur mycket tid vi kommer ha att träna också. Vi får våra scheman imorgon, men börjar inte jobba föränn på tisdag tydligen. Restaurangerna är stängda på söndagar och på måndag är det Labor Day, en röd dag, så då är det också stängt. De tyckte inte det var någon mening att sätta igång föränn efter helgen så det är awsome att ha lite fria dagar nu innan vi börjar, så vi hinner komma in i språket och anpassa oss till tiden ordentligt.

Det är morgon i Sverige nu så det känns lite konstigt att gå och lägga sig ;)

Nu dör min dator när som helst, imorgon måste vi hitta en adapter som FUNGERAR, för utan dator kan jag inte leva i tre månader ;) Nää, men vi måste göra tre "arbeten" medans vi är här, och det blir lite svårt utan dator.

Time to sleep, hörs imorgon!
Hoppas ni har det jättebra hemma i Sverige, vi har det kanon här! Saknar mamma, och givetvis alla andra som jag tycker om, men saknaden efter mamma är jobbigast. Det kanske låter fånigt,men så är det.

PUSS!

Kommentarer
Postat av: Fröken

Hej på dig!



Kikade in idag för att se om du faktiskt hade tänkt blogga om USA (som du lovat din fröken) ;) Jätteroligt att se er alla på plats och att få höra om hur ni har det! Vilken chans ni får!!



Ta nu tillvara på varenda minut och insup all kunskap som bara går att få - om mat, kultur och SPRÅK. Sen får ni gärna göra engelskfröken en tjänst och plocka med er kartor, menyer, turistbroschyrer och annat material som kan vara fröken till tjänst i undervisning av kommande elever.



Hmm...KFC och MCD - här hemma går just Jamie Olivers emmybelönade serie om amerikansk skolmat -brr... Hoppas ni tar chansen och besöker en high school om ni får chansen.



Ha det nu riktigt riktigt bra och lycka till på tisdag! Hälsa alla dina medresenärer med en stor kram från mig!



Jag ser fram emot att läsa om ert USA-äventyr!

2010-09-02 @ 19:45:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0