God natt sverige

GOD NATT SVERIGE.

Somnade visst...

Däckade i sängen när jag kom hem, och vaknade vid typ 8. Galet vad trött jag var, och sjukt ont i huvudet. Nu är huvudvärken iallafall över, men jag är fortfarande trött.

Det blir inget festande för mig ikväll, jag tänker inte ens bemöda mig med att titta på elden vid Slottsruinen. Man har sett det där redan, och Valborg är för mig inte en så big deal. Okej, fira att våren kommer, men vafän, den kommer knappast försvinna bara för att inte jag är med och firar ;)

Dessutom har jag så jävla ont i magen. Börjar fundera på om jag är typ laktosintolerant, för varje gång jag äter får jag magknip, uppsvälld mage och fy satan vad jag måste springa på toa, haha ;) Nää, föressten, inte haha. Det är inte roligt. Kanske värt att kolla upp?



Puss phånen!

Har precis varit hos bästis en stund, och ...

img_6807 (MMS)

Har precis varit hos bästis en stund, och nu sitter jag och väntar på bussen hem. Jag hatar KLT, det går seriöst bara bussar typ en gång i timmen. Suck. Min buss går om typ 10 minuter, så det är ju iallafall skönt. Lyssnar på Paramore, i hopp om att tiden ska gå fortare. Jag hatar att vänta... nähä, nu ska jag fortsätta att vänta, hoppas ni har det roligare än mig ;)


Så här snygg är jag inte just nu, men jag ...

img_6807 (MMS)

Så här snygg är jag inte just nu, men jag kan ju låta er tro det ;) jag har iallafall slutat nu, och sitter vid busshållplatsen och väntar på bussen. Får se vad jag hittar på ikväll, kanske festar, kanske stannar hemma. Så äre.. Vi får väl höras när jag kommer hem igen, lite jobbigt att skriva långa inlägg med mobilen :)


Är på halltorp, det är full rulle. Jag sme...

img_6807 (MMS)

Är på halltorp, det är full rulle. Jag smet dock iväg på en kiss/bloggpaus ;) nä, men här kan jag inte sitta hur länge som helst, back to workshops så hörs vi när jag sitter på bussen hem. Puss å kram


Sitter på bussen på väg till halltorp nu. ...

img_6807 (MMS)

Sitter på bussen på väg till halltorp nu. Jag sover fortfarande, suck. Jag är själv i kallkök idag eftersom att bästis är hemma med lilla oliver som är sjuk, vi får se hur det går. Puss


Cha cha ;) Nu ska jag minsann sova. Åh va...

img_6807 (MMS)

Cha cha ;) Nu ska jag minsann sova. Åh vad jag älskar min nya telefon. Hur har jag någonsin kunnat leva utan den? Och jag som alltid hatat touch.. I love it! Lite knepigt att SMSa bara, och mobilblogga som nu. Men jag vänjer mig vid det också. Nä, sova. Puss och godnatt alla fina!


iPhone makes me happy

Idag fick jag hem min iPhone som mami beställde åt mig i måndags. Så anledningen till att jag inte bloggat föränn nu är att jag suttit och laddat ner en massa musik och lagt in, laddat ner massor av applikationer och så vidare. Mycket pill :) Jag ska snart ta tag i alla telefonnummer och sånt, det är alltid jobbigast att lägga in.


Lägger över massor av bra musiiiiik :)

Jag har inte tid med er just nu, jag måste utforska min phån lite till. Hörs senare! Och jag kommer bli mucho bättre på att blogga nu, för mobilen har jag ju med mig överallt. Min gamla mobil gick ju också att mobilblogga på, men det är så himla liten skärm på den. Nä, nu blire bättring :)

Fikapaus

Nu har vi förflyttat oss till sängen med datorerna och kladdkakan. Mycket trevligt tycker jag. Mycker trevligare än att vara i skolan. Ni som följer min blogg har nog märkt att jag inte är ett så stort fan av skolan.



Nu ska jag återgå till kladdkakan, och spela något ovärt spel på Facebook.

Klädkejk.

Vi slutade runt 10 idag. Varken vi eller våran Svenskalärare orkade se klart filmen. Den var rätt bra ändå, men sååå gammal. Svartvit, med såna där jobbiga gamla röster och dåliga skådespelare. Nä, inget för oss. Vi bestämde att vi skulle gå hem till Sarah och fixa kladdkaka istället, omnom.


Bästis fixar kladdkakan :)

Medans jag är lite ego :)

Hets, 1944.

Nu har jag skrivit färdigt provet. Egentligen får jag sluta nu om jag vill, men de som inte har slutat utan har svenska ska titta på någon film, och jag har ändå ingenting bättre för mig så jag kan lika gärna vara kvar och titta på den.

Jag och resten av Engelska B-gruppen skulle också haft svenska, men vi fick tydligen sluta iallafall. Don't know why ;)

Vi har precis slagit på filmen, och den verkar ju.. eh.. bra.. "Hets" heter den, asgammal film från 1944 av Ingemas Bergman. Det blir säkert bra, om inte annat får jag väl sitta på Facebook ;)


Bild från filmen. Svartvit är den också, underbart.

Mobilblogg. Nu sitter jag i skolan och ska...

Mobilblogg. Nu sitter jag i skolan och ska alldeles strax skriva nationella prov i engelska b. Fy fan, wish me luck. Det kommer säkert gå bra, men ändå.. Nu börjar det. Puss


Testar att mobilblogga bara. Tror jag äntl...

dsc01480 (MMS)

Testar att mobilblogga bara. Tror jag äntligen har fixat det. Det har varit massa strul med det då jag hade mitt mobilnummer kopplat till min gamla blogg. Men nu ska det minsann funka. Pöss


Sämst

Åh, jag skrev ett låångt inlägg, och så hakar webbläsaren upp sig och allt försvinner..

Jag har ingen lust alls att varken blogga eller sitta vid datorn mer ikväll. Jag vet att jag varit väldigt dålig på att uppdatera idag, men vissa dagar är sådana. Man måste kunna lägga allt åt sidan och fokusera på viktiga saker.

Mami håller på att baka citronpaj, så den ska vi mumsa på snart. Sedan ska jag hoppa in i duschen. Jag har nybäddad säng, så när jag duschat ska jag krypa ner och se någon bra film. Det känns som en sån kväll ikväll.

Ha det bäst, så ska jag vara duktig på att blogga imorgon.
Puss & kram

Nytt iPhoneskal.. snart.



Detta iPhoneskalet beställde jag igår. Det kommer dock inte föränn om ca. 3 veckor då det skickas från Hong Kong. Men det är det värt. Det kostade bara 1 krona + 39 kronor i frakt, en piss i rymden.

Men visst är det jättefint? Ah, I love it!

Natti

Jag borde lagt mig för länge sedan, ahh. Nåja, sova kan man göra när man är död. Jag har suttit och surfat runt lite här och där, på både värda och ovärda sidor ;) Lyssnat på Paramore i ett par timmar har jag gjort också. Jag slutar aldrig fövånas över hur bra de är! Jag har inte tröttnat på en enda låt, och tro mig, jag är en sån som tröttnar på låtar fort. Men deras låtar kan man tydligen spela om och om igen utan att tröttna en sekund :)

Så är det, och nu babblar jag för mycket, alltså är jag för trött :)
Vi hörs imorgon helt enkelt, när mina ögon inte går i kors.
Puss :)

Sarah fixar krubbet




Så himla god paj! Sarah e grym på å laga mat :)

Nu tittar vi på Simpsons, och för mig är det väl snart dags att dra hemåt. Om jag lyckas ta mig upp ur soffan vill säga, jag tror min röv har växt fast här.

Magnum Gold



Käkade lite Magnum Gold förut idag. Jag har aldrig testat den förut, så det var spännande. Den var inte så fantastisk god som alla säger. Alltså, den var god, men inget speciellt. Förutom att den var guldig och ascool ;)

Om någon har undrat..

... hur det ser ut när jag "pluggar", vet ni det nu. Rufsigt hår har jag också, b-e-a-utiful.


Så himla cool alltså.

Nu ska jag fortsätta med att göra vad jag gjort ungefär hela dagen. Lyssna på musik och spela otroligt tråkiga, men beroendeframkallande, spel på Facebook. Som sagt, Facebook borde inte få finnas när man går i skolan :)

iPhoneskal

Igår beställde mami en iPhone till mig, du är bäst, och idag har jag suttit och kollat runt på lite skal. Jag har hittat massa fina, men när jag kikade in för att kolla uppdateringar på Paramore's hemsida hittade jag det ultimata iPhoneskalet;


Mmmm, love it! Det kostar bara 145:-, så det är ju inte farligt. Men för att köpa det måste man bo i USA, tur att jag ska dit i 4 månader i höst dåååå :)

Blaha

Sitter i skolan nu och ska väl snart sätta igång med pluggandet. Det blir en lång dag idag, och bästis är inte här och kan underhålla mig. Hon tror att hon har sovmorgon, och kommer inte föränn halv tio. Bra jobbat ;)

Hepp hepp, nu ska jag kolla mailen och sedan göra någon nytta av den här dagen.
Puss

Time to sleep.

Klockan tickar, dags att dra sig mot sängen.

Imorgon har vi en så kallad "resursdag", vilket innebär att vi får jobba fritt hela dagen med sådant som vi ligger efter i, göra prov vi missat och så vidare. Jag ska jobba med Samhälle hade jag tänkt, jag hatar det men det måste göras. Om jag hinner ska jag jobba lite med Svenskan också, läsa en bok och skriva läslogg och så vidare. Engelskan har jag också lite att göra i. Det går ingen nöd på mig iallafall, haha, jag kommer ha fullt upp. Om jag kan låta bli Facebook. Ahhh, varför finns det?

Maaaaary, sluta babbla, gå och lägg dig!
Godnatt, sov så gott, PÖSS!

Ytterligare ett jobb

Fick precis ett mail om ytterligare en anställningsintervju, det betyder alltså att jag har tre stycken sommarjobb på G. Det känns helt okej faktiskt ;) Jag behöver verkligen ett jobb i sommar, både för pengarna och erfarenhetens skull.

Nu sitter jag ock käkar lite havrefras i brist på annat att göra. Sån har jag tydligen blivit, en sån som äter när hon har tråkigt. This will end badly.


Mamis köttfärssås

Min mamma måste laga den godaste maten i hela världen. Typ.. allt hon rör vid blir till guld.

Jag är iallafall jobbigt mätt, precis som vanligt.



Funderar på om jag ska slå på ett, eller ett par, avsnitt av Outsiders. Jag älskar ju dokumentärer, speciellt när de handlar om typ.. knepiga människor ;) Så får det nog bli.

Dagens outfit

Har nyss kommit hem, har hunnit fika med mammsen och lillsyrran också.

Skulle tagit en Dagens Outfitbild förut idag, men jag glömde det och så fort jag kom hem slängde jag av mig jeansen och drog på mig mjukisarna. Så ja, det får bli såhär iallafall.


Haha, look at that sexy face ;) Och suddig bild, det är fint det.

T-shirt - Kaffe
Mjukisar - Team Sportia

Det här inlägget borde heta Dagens Fail. Haha!

Äntligen slutat

Nu har jag äntligen slutat för dagen, men sitter fortfarande kvar i skolan. Anledning? Jag väntar på att mamma ska sluta så att hon kan köra hem mig. Jag hann inte med 15.20 bussen, och här på Öland går inte bussarna speciellt ofta, så jag får glatt vänta på mammsen.

Även fast måndagar är den slappaste skoldagen då jag bara har två lektioner, så är de alltid jobbigast. Antagligen för att man vant sig vid helg, men ändå. Jag borde vara tacksam för en mjukstart varje måndag.


En liten mås jag fotade igår.

Vi får se vad resten av dagen har att erbjuda, inget som är alldeles för intressant iallafall. Hela veckan är ganska händelselös. Men i helgen är det iallafall Valborg, alltid något att se fram emot.

Vad ska ni göra på Valborg?

Dagens låt

Nu har jag varit lite dålig med att lägga upp Dagens Låt, så här kommer den en.
Idag är den tipsad av: http://loovisaa.webblogg.se/




Train - Hay, soul sister


Fortsätt tipsa!! :) Väljer jag din låt får du en länkning + att din favoritlåt får synas här i bloggen.

Samhälle..

Nu är jag i skolan och har Samhällslektion, det måste vara ett av de tråkigaste ämnena som finns. Jag undrar jag om någon i vår klass verkligen jobbar, alla har datorerna uppe och är inloggade på Facebook :)

Sitter med hörlurarna i öronen och lyssnar på Paramore ♥
Dags att göra lite nytta kanske? Pffff... ;)



Oliver i lördags, busunge :)

Morrn morrn

Men tjeeena.

Vaknade runt halv tio, men har legat och dragit mig i sängen sedan dess. Nu ska jag kliva upp ur sängen och börja göra mig i ordning. Försöker gå igenom min garderob i huvudet, men jag kommer inte fram till något vettigt. Jag orkar verkligen inte göra mig "fin" för att bara gå i skolan.

Nåväl, dags att börja dagen. Jag har bara två lektioner idag, Samhälle och Engelska, så det är ju skönt iallafall. Börjar halv ett och slutar halv fyra, inte fy skam.

Pöss!

Ordbajs

Egentligen har jag inga planer på att lägga mig än, för jag blev helt plötsligt pigg som en lärka..

Sååå, nu ska jag titta på Outsiders och sedan förhoppningsvis sova. Vi får väl se hur det blir med det. Imorgon har jag iallafall sovmorgon, börjar inte föränn halv ett, så jag behöver inte somna än på ett tag.


Jag & Marie Picasso sommaren 2008 :) ♥

Cougar Town ♥

Nu är jag hemma igen. Har haft en jättemysig helg med bästis, men å andra sidan kan det ju inte bli annat med henne. Älskar dig, fina!

Jag är jättetrött, men det är lite för sent för att sova middag, så jag tänkte gosa ner mig i sängen och titta på ett par avsnitt av Cougar Town istället. Hu vilken bra serie! Jag har snart tittat klart på alla avsnitt, fy mig. Nu kan jag ju inte titta på dem när de går på TV ;) Ingen som vet när nästa säsong kommer ut i USA? För när den gör det läggs de även upp på den hemsida jag brukar titta på serier på.


Babbel

Kom nyss in efter att ha suttit ute i solen ett par timmar. Underbart att slippa ha jacka på sig och ändå inte frysa.

Nu ska jag alldeles strax bege mig hemåt. Ikväll borde jag plugga, men om jag känner mig själv rätt kommer det knappast att hända.

Uppdaterar mera när jag kommer hem :)
Pöss

Vååår!


Vi var som sagt nere vid ankdammen och matade ankorna, och Oliver var helt lyrisk. Sen lekte vi lite i lekparken, härligt att få vara barn på nytt ;)

Gungbräda var verkligen inte igår! Sjukt kul :)

Vi lekte där ett tag, sedan tog vi en sväng på stan. Det är väldigt varmt ute, så varmt att jag kunde gå utan jacka. Underbart! Det blir nog sommar i år med trots allt!

Mata ankor :)

Gomorron.

Vaknade för en stund sedan av en liten hoppande Oliver bredvid mig. Vi får se vad dagen har att erbjuda, det är fint väder iallafall, så det kanske blir en liten promenad :)

Vi funderar på om vi ska gå ner till ankdammen och mata ankorna, Oliver älskar ankor.

Så blir det nog,
hörs om en stund.

Gonatt!

Datorn dör snart och jag pallar inte sätta i laddaren, så jag säger godnatt nu.

Hörs & störs imorgon,
pöss!

FINAAAAAL!

TEAM PICASSO ÄR I FINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL!!!!!!!!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Fy!!



Hemskt, jag kommer dö i förtid.

Oliver likes the Team Picasso.



Så mycket att han måste vara nakenfis :)

Om 5 minuter...

... börjar semifinalen i Körslaget. Och ni vet vilken kör ni ska rösta på, don't you? Team Picasso såklart!

Ring: 099 402 01 eller,
Sms:a PICASSO till 72400

Nähä, nu börjar det minsann.
PUSS, och GLÖM för guds skull inte att rösta. Ikväll får vi veta vilka som går vidare till final.

RÖSTA RÖSTA RÖSTA ROSA!

Mmary fixar guaccan.


Fixar lite guacamole till tacosen. I skrivande stund är den tillsammans med resten av maten uppäten. Mätt som en gris är jag :)


Maaaaat!

Fikapaus.

Med chips och Pepsi Max :)



Vi är nyttiga som fan, eller hur? Det är iallafall helg, och det är inget socker i Pepsin. Det är iallafall en liten ursäkt ;) Om en stund ska vi fixa tacos, och peppa inför Körslaget. Om Team Picasso inte går vidare så... kommer jag nog gråta en skvätt.

Men det är klart hon gör det, inga tvivel.


Nu ska jag rapa vidare. Mary + kolsyra = perfect burpmatch.

Grattis fina!



Idag är ingen vanlig dag, idag fyller världens finaste Marie 31 år.

Så ett stort grattis säger vi till henne, och ikväll röstar vi henne vidare till final i Körslaget som födelsedagspresent, okej? BRA, då vet ni vad ni ska göra :)

Ring 099- 402 01 eller sms:a Picasso till 72 400!

Oliver käkar..

... och kan inte låta bli att posa ;)



Nu sitter vi och fundilerar på om det blir tacos ikväll. Mums! Och lite vin & körslaget på det, underbart! Återkommer om en stund, vi måste sticka iväg och handla lite :)

Gomorron allihopa.

Jag & Sarah vaknade hemma hos mig, packade ihop alla grejer och drog hem till Sarah, där vi sitter nu och dricker kaffe. Vi väntar på att lillfisen ska komma hem från sin farmor också. Då blir det massa bus :)

Vi hade en heltrevlig kväll igår, sånt där borde göras oftare.


Helt oredigerad bild. Mina ögon blir bara blåare och blåare? Mina ögonbryn ska nog få sig en omgång sen också, don't like the buskis.

Lista/Utmaning

Jag blev utmanad av Mikaela!

Regler:
Svara på frågorna om dig själv.
I slutet av inlägget ger du den vidare till 3 andra bloggare.
Sedan skriver du en kommentar hos deras bloggar att de har en utmaning att hämta.

VEM:
Marie, 17.

1. Vad gjorde du för 10 år sen?

- Gick i ettan, bodde i Örebro, älskade min lärare Britta.

2. Vilka fem saker finns på att göra listan idag?

- Borsta tänderna
- Ta av mig mina shorts
- Ta av mig bh'n xD
- Kolla facebook en sista gång
- Sova

3. Godis jag gillar

- Choklad, speciellt såna där chokladdoppade havrebollar, lakrits.. och choklad...

4. Vad skulle jag göra om jag blev miljardär

- Köpt en lägenhet i Sthlm.
- Köpt ett litet hus i Grekland, Thailand, Italien och en hel massa andra länder.
- R E S T !
- Åkt till New York och köpt massa skor från Manolo Blahnik.
- Partajat!

5. Städer/orter som jag bott i

- Örebro & Öland, i många olika hus/lägenheter.

Jag utmanar:
Sarah
Och några mer som vill?

Bubbelbad!


Såhär mysigt hade vi det med tända ljus och vin. Bubbelbadsmojs som luktade jordgubb hade vi också, wonderful. Och bra musik såklart :)

Såhär snygg är jag just nu... ehm.. låtsas inte om att jag ser ut som ett fetto please. Jag kan inte bara skylla på kläderna den här gången ;)

Pizza & vin



Jag, Sarah, mamma & lillsyrran åt precis hembakad pizza, sjukt gott!

Vi ska snart hoppa ner i bubbelbadet, tända lite ljus, plocka fram vinet igen och spela lite bra musik. Det finns nog inget bättre sätt att spendera en fredagkväll på :)

Tjosan i trosan

Ojoj, inte ett enda inlägg idag.. Sorry! Har varit på Halltorp, så jag har inte haft tillgång till någon dator. Men nu är jag hemma iallafall, så nu ska det bli blogga av ;)

Sarah är här för omväxlings skull. Vi ska baka pizza, dricka vin och bada bubbelbad. Mys!

Skriver snart, måste fixa lite secret stuff ;)


Bästiiis <3

Bad mood

Förlåt för att jag inte skrivit något idag. Jag har tittat på serier och sovit. Hela dagen. Nu är Kyle XY slut, god I hope att de fortsätter med en ny säsong snart. Man får inte bara sluta när det är sådär spännande.

Nää, jag känner verkligen inte för att skriva idag. Lite deppig är jag nog allt, men jag vill inte låta det gå ut över er. Vi hörs helt enkelt imorgon då jag förhoppningsvis är på lite bättre humör. Nu ska jag titta på Cougar Town, hela säsongen ligger redan ute på min favoritsida.

Pöss

God "morgon".

Tjosan!

Jag stannade hemma från skolan idag iallafall. Jag kan inte ens ta mig upp ur sängen för att hämta en Ibumetin, så ont har jag. Suck. Tur att datorn låg bredvid sängen så jag inte behövde kliva upp för att hämta den, nu kan jag ligga i sängen hela dagen och titta på Kyle XY. Jag har 8 avsnitt kvar, sedan är det slut.. Buhuu.. I will miss it.

Har ni något tips på någon bra TV-serie man kan titta på? Nya som gamla? Vad som helst förutom typ Andra Avenyn.

Godnatt :)

Hemkommen från bion för länge sedan, men jag har varit och är fortfarande upptagen med något som jag icke kan skriva här. Nyfikna va? ;) Nä, ingen big deal egentligen, men det är iallafall hemligt.

Har haft en helt sjuklig mensvärk hela dagen, jag har haft så ont att jag mått illa och knappt kunnat sitta ner. Jag hoppas det blir bättre tills imorgon, annars kan jag inte vara i köket hela dagen.

Berättar om bion imorgon, jag måste som sagt fixa klart, och sedan ska jag lägga mig brevid lilla vovven som redan sover i sängen, och tja... sova jag med. Han har snott min kudde så jag får väl lägga mig lite försiktigt bredvis så inte min fis vaknar :)


Alice snart :)

Jag & Sarah sitter och jäser i soffan just nu. Snart kommer mamma och hämtar mig, vi ska ju på bio vid sju :) Ska bli spännande och se om den lever upp till mina förväntningar. Jag älskar ju orginalet :)

Nähä, nu ska vi sitta här och fisa en stund till, sen sticker jag.

Hörs efter bion, Pöss!



Kladdkaka.




Jag & Sarah bakade som sagt kladdkaka nyss. Shajs vad gott det var, men nu är jag mätt som ett svin :)

Dagens låt

Dagens låt är tipsad av Adéle, http://avotiis.blogg.se/



Decoy - Paramore

Keep sending me songs :D

Fika.



Sitter hemma hos Sarah. Amanda kom förbi också och hade med sig chokladtårta, inte helt fel. Nu har vi ätit och sitter och funderar på om vi ska baka kladdkaka, haha. Jag har mens och är konstant sugen på choklad, that's why ;)

Vi får väl se hur det blir, nu ska jag bråka med J-knappen på tangentbordet. Jag måste slå på den för att den ska fungera, suck.

Alice in Wonderland, är den bra?

God morgon.

Sitter i skolan nu, och ögonen går nästan i kors. Jag har inte vaknat än..

Jag sov hos Joel igår, och han har inget internet (!!??), så jag kunde tyvärr inte blogga någonting. Men idag ska det förhoppningsvis bli bättre!

Ikväll ska jag se Alice I Underlandet på bio, jag är nog den enda som inte sett den än ;)


God eftermiddag

Ännu en skoldag passerad, och nu sitter jag med kaffekoppen i handen & datorn i knät framför TV'n. Nolifer ;)

Nä, men jag är helt slut och har asont i huvudet. Hoppas lite kaffe & bästis piggar upp mig :) Vi kikar lite på Simpsons, mycket trevligt. Ikväll är det APU-möte på skolan, så det ska jag underhålla mig med.


Ego :)

Dagens låt

Dagens låt är tipsad av Elin, som inte har nån egen blogg att länka till.



Fences - Paramore

Keep on tipsa mig om låtar :) Som ni vet får bästa tipset en länkning, om ni har en blogg vill säga. Ni kan såklart tipsa iallafall, bara ni skriver erat namn.

Dagens outfit


Linne - H&M
Tröja - Gina Tricot
Skinnjacka - Bruno Zaragoza
Jeansleggings - Gina Tricot
"Uggs" - Eurosko
Halsband - Rock by Sweden
Diadem - H&M

God morgon :)

Sitter på engelskalektionen just nu. Slutar om en kvart, sedan har jag samhälle. Underbart. Nat.

Jag vaknade verkligen inte på rätt sida idag, eller.. jag vaknade typ inte imorse. Nu börjar jag vakna till lite iallafall. Ah, jag orkar inte gå i skolan. Sommarlov, sommarlov, sommarlov..


Gullungen igår :)

Gonatt



Med en bild på den här lilla skitungen säger jag godnatt, and I hope I see you guys tomorrow.

Sleep tight, don't let the big fuckers bite :)

Mat :)



Jag, Sarah & Oliver har precis käkat. Köttfärsbiffar med ost i, potatis och bearnaisesås. Så sjukt gott var det. Biffarna gjorde mamma alltid när jag var liten, har inte ätit det sen jag var typ.. 5 år? Asgott var det iallafall, och så enkelt. Bara att göra vanliga biffar och trycka in lite ost, sen steka och sen är det klart :)

Nu rullar jag fram, så jag tänker inte resa mig från den här stolen.. ever ;)

Mat & bus



Slutade skolan för ett tag sedan, träffade Alma en sväng och nu sitter jag hemma hos Sarah och dricker kaffe. Hon håller på att fixa lite käk, trevligt :)

Busar runt lite med Oliver också, nu vill han att jag ska komma och lägga mig på golvet bredvid honom. Hans vilja är min lag ;)


Köttfärsbiffar med ost på G, mums!

Dagens låt

Dagens låt är tipsad av: http://timeforandrea.blogg.se/



Gorillaz - Rock The House

Som vanligt är det bara att kommentera om du vill att just din favoritlåt blir dagens låt :)

Dagens outfit




Tröja - Svea
Skinnjacka - Bruno Zaragoza
Linne - Gina Tricot
Jeansleggings - Gina Tricot
Skor - Converse
Halsband - Rock by Sweden

Gomorron!

Sitter i skolan nu och gör mest ingenting. Lyssnar på lite musik och ska nog se någon film. Som sagt, jag börjar inte föränn halv ett.

Anledningen till att jag sitter här nu är att jag är alldeles för lat. Jag har 4 km till skolan, och åker alltid med mamma på morgonen när hon ska till jobbet. Det tar 20 minuter för mig att gå till bussen, vilket är alldeles för långt för lilla lata mig. Dessutom går det bussar så sällan här, och den som går som "typ" matchar med skolan är en som går 11.25, och är framme 11.30. Det betyder att jag måste vänta i en timme iallafall, så jag kan lika gärna komma hit nu ;)

Nåväl, skriver igen om en liten stund :)
Pöss

Godnatt sötfisar.

Dags att bädda ner sig i sängen och sova i ett par timmar. Jag börjar egentligen inte föränn halv ett imorgon, men jag "måste" vara där vid åtta iallafall. Berättar varför imorgon, nu börjar mina ögon gå i kors.

Imorgon ska jag vara duktig på att uppdatera :) PUSS!

Creepy väder jao?

Kass uppdatering idag, eller vad?

Jag har varit oerhört upptagen.. Med att titta på Kyle XY ;) Har snart plöjt igenom två säsonger, finns 3. Ah, jag vill inte att det ska ta slut. Jag borde sluta kolla så mycket, typ ta ett avsnitt om dagen? Hah, like that's gonna happen.


Konstigt väder idag.. Mulet och sol? Bilden tog jag föressten inifrån köket, jag har inte gått ut i onödan idag om vi säger så ;)

Maaat

Svängde ihop lite middag nyss. Det blev tortellini, grädde, champinjoner och tex mex-ost. Enkelt & gott!



Det ser ut som något någon har ätit och sedan spytt upp... men jag lovar, det var supergott!

Imorgon är det back to school som gäller. Åh, kunde det inte vara helg jämt? Nähä.. inte det. Då kanske man skulle plugga lite?

Vitsippor!

Jag var nyss ute en sväng, och hittade årets första vitsippor!



Blåsippor har jag sett hur många som helst, men när vitsipporna dyker upp vet man att det är vår på riktigt! Tiden går så fort, om mindre än två månader är det sommarlov. GUTT!

God morgon!

Vaknade för någon timme sedan, men jag har legat och dragit mig i sängen sedan dess. Haha. Det är ju faktiskt helg!

Nu ska jag käka upp mina flingor och kika på något avsnitt Kyle XY. Haha, fan vad jag tjatar om det. Men jag är inne på säsong 2 nu och det är så jävla spännande.

Nä, jag har inte tid att skriva, jag spricker av nyfikenhet ;)

Team Picasso vidare!

Har precis sett klart New Moon. Undrar jag hur många gånger man kan se den utan att tröttna? :)

Team Picasso är vidare till semifinal, jag är inte förvånad. Dock tycker jag lite synd om mamma som betalar min telefonräkning, men vad gör man inte? Nästa vecka går de vidare till final, och veckan efter det tar de hem hela skiten! Åh, de är så GRYMMA!


Jag, Mikaela och den rosa hejarklacken förra veckan :)

Dags å sova, pöss!

Rösta Rosa!

Team Picasso har just sjungit klart sina två låtar. De vinner hela skiten, I tell you!



Ring 099 402 01 eller sms:a PICASSO till 72400.

PUSS!

Kyle XY, så bra!




Just nu sitter jag och kollar på Kyle XY, och äter äpplen med kanel på. Supergott!

Kyle XY är en av mina favoritserier, love it! För er som inte har sett kan jag verkligen rekommendera den serien. Hur bra som helst, och jättespännande. Finns att se HÄR!

Nu ska jag fortsätta titta, skriver mer om en stund!

Dagens låt

Dagens låt är tipsad av: http://goelingo.blogg.se/



1,2,3,4 - Plain white t´s

Fortsätt tipsa om låtar så kanske det är din blogg och din favoritlåt som dyker upp här imorgon!

Svar på frågor!

Har du någon speciell talang?
Svar: Inte vad jag vet ;) Jag brukar få höra att jag är bra på att skriva, men jag vet inte.

Vad är det bästa du vet?
Svar: Oj.. Det var en svår en! Men att lyssna på musik är nog det bästa jag vet!

Vad fick dig att börja blogga?
Svar: Jag vill ha ett ställe att skriva av mig på, och jag ville inte skriva i en dagbok, så det fick bli såhär :)

Vad lyssnar du på för musik?
Svar: ALLT! Paramore, Marie Picasso, Kiss, Kesha, Flo Rida, Celine Dion, Alice Cooper, Bob Marley, Evanescence... allt!

Hur många läsare/unika besökare har du?
Svar: Det varierar lite från dag till dag. Jag är ju ingen "storbloggare" så jag har inte så många, runt 200-300 än så länge.

Vilka bloggar brukar du läsa?

Svar: Mina vänners, Kenzas & Fokis.

Vilka bloggar följer du dagligen?
Svar: Samma som ovan :)

Vad har du för intressen?
Svar: Lyssna på musik, umgås med vännerna, resa & nörda på Facebook.

Har du gjort din bloggdesign själv?

Svar: Japp! Jag gör alla mina designer själv :)

Hur länge har du bloggat, och tjänar du pengar på bloggen?
Svar: Ungefär 4 år, bytte precis blogg. Just nu tjänar jag inga pengar på min blogg, däremot "tjänar" jag rabatter och så vidare. Kanske kommer jag tjäna pengar sedan, kanske inte.

Hur gammal är du?
Svar: 17 år, fyller 18 i September.

Vilken blogg är din favoritblogg?
Svar: Om jag bara får välja en? Hm... min egen ;)

Havregrynsgröt



Åt precis frukost. Det fick bli havregrynsgröt idag, jag har inte ätit det på flera år! Himla gott var det. Under vardagarna äter jag aldrig frukost, så det är väl lika bra att äta en ordentlig frukost på helgerna.

Vad äter ni till frukost?

Paramore :)

God morgon!

Vaknade precis, så skönt med helg när man får sova hur länge man vill. Förut sov jag till typ.. 15.00, men nu för tiden brukar jag sova till 9-10.00. Hur som helst, skönt är det.

Nu ligger jag i sängen, med datorn på magen, och lyssnar på Paramore. Sjukt vad bra de är!


Godnatt sötisar

Kul att ni faktiskt ställer lite frågor till frågestunden :) Jag tänkte förlänga den till imorgon förmiddag nån gång, då jag inte orkar svara på dem nu. Jag håller på att somna på tangentbordet, helt ärligt.

Jag ska ta mig ett glas vatten och sedan ska jag sova.
Hörs imorgon :) PÖSSS!

Frågestund!


Svaren kommer upp här senare ikväll, fråga på :) Nu ska jag poppa popcorn och slå på en film.

FRÅGESTUNDEN ÄR ÖVER :)

Filmtips?

Suck, vilken händelselös dag..

Det har verkligen inte hänt NÅGONTING idag. Jag har bara legat i sängen och glott på tv-serier hela dagen. Intressantare än så lär inte resten av dagen bli. Jag kan inte ta mig någonstans då jag måste vara hemma och ta hand om min hund.

Ingen som har bra tips på någon film jag kan se?
Puss!

Dagens låt

Dagens låt är tipsad av: http://lotusblomman.webblogg.se/ , tack för det!



Iris - Goo Goo Dolls.

Tack för era fina tips, fortsätt gärna med det :)

Boooooring

Uäh, vilken lam dag. Jag har legat och tittat på Kyle XY & Sabrina Tonårshäxan hela dagen ;) Jag har helt glömt bort att uppdatera faktiskt, inte för att jag har värst mycket att skriva om men iallafall..

Jag ska kika igenom era kommentarer nu, och lägga upp en Dagens låt.


Puss!

Hej och god morgon.

Det är strålande fint väder ute så jag tänkte att jag skulle ta med hunden ut på en promenad. Fast först ska jag nog slå på ett avsnitt av nån bra serie ;) Jag älskar serier!

Öhh.. strömmen gick i typ två sekunder? Creepy!

Vi hörs om en liten stund, då jag lägger upp dagens låt och så vidare.
Nu måste jag vakna till!

Bajs

Jag är verkligen inte på topphumör idag, därför har det blivit väldigt dåligt med bloggande. Hoppas ni förstår.

Tro det eller ej, men jag tänkte faktiskt gå och lägga mig nu. Utan varken dagens låt eller outfit. Lovar att det blir bättre imorgon!

Nej, godnatt hörrni. Imorgon får ni höra ifrån en gladare mmary.
puss!

Grillat!

Jag, Sarah och Oliver har precis varit över hos Sarahs pappa och grillat. Sjukt gott! Grilla borde man göra oftare, speciellt nu när det är så fint väder. Idag har det varit runt 15 grader och strålande sol hela dagen, underbart!

Nu borde jag ringa mamma och se om hon har dött eller något, hon har inte ringt på hela dagen. Ikväll ska jag titta på Sabrina Tonårshäxan, gjorde det igår natt också när jag inte kunde sova. Oj vad länge sedan det var man såg det, nostalgi. Kanske borde man plugga lite också. Fast... nä, det kommer nog inte hända.

Skriver mer sen,
puss.

Home

Kom nyss hem till Sarah efter en oerhört slitsam dag på Halltorp ;)

Eller inte, jag var hovmästare vilket innebär att jag bara gör bordsfördelning och visar gästerna till borden, samt tar emot dem när de kommer.

Ändå är jag sjukt trött.. Dålig luft kanske, eller så vill jag bara ha sommarlov.

Morgonen började iallafall med vinprovning, flera mycket goda viner faktiskt! Eller ja, de vita iallafall. Jag är inte mycket för rött vin. Det var skapligt weird att ha vinprovning så tidigt på morgonen, men det gick bra iallafall. Våran serveringslärare fick säga åt oss att BARA SMAKA på vinerna, inte dricka upp allt (efter att jag druckit ur ett glas vitt som var otroligt gott!), haha!

Nähä, nu ska jag nörda lite på facebook.
See ya!

God morgon!

Idag kommer det bli dåligt med uppdatering då jag kommer vara på halltorp hela dagen (vår restaurang), och de har inga datorer där. Och även om de hade haft datorer hade jag inte haft tid att sitta vid en ;) Full rulle hela dagen, så vi får höras när jag kommer hem igen helt enkelt..

Nu måste jag dricka vatten och borsta tänderna, sedan är det dags & sticka.
Smell you later

Trötter

Jösses vad trött jag blev. Har varit lite småseg hela dagen men nu är jag helt slut. Faktiskt är jag så trött att jag tänkte kolla ett avsnitt Kyle XY och sedan gå och lägga mig.

Börjar dagen klockan halv nio imorgon med vinprovning. Vem i hela friden lägger en vinprovning halv nio en torsdagsmorgon?


Såhär snygg och pigg är jag just nu.. Hemska hemska ;)

Nä, jag tänkte faktiskt säga god natt nu. Hörs imorgon bitti.
Puss

FixarN'

Sarah plockade undan lite ren disk, och stoppade in en kastrull i ugnen. Jag undrade vad fan hon höll på med, men sen förklarade hon att hennes lilla låda under spisen hade fastnat. Det satt typ fast en plåt där och hon har inte fått upp den på 100 år.

Mmary är fixarN' och måste såklart åtgärda problemet ;)




Stolt ! ;)

Sunshine ♥

Jag behöver nog inte ens säga att jag är hemma hos Sarah. Jag är mer här än vad jag är hemma, haha.



Jag älskar att lägga upp fula bilder på mig själv, så det får ni så vackert stå ut med ;)
Det är så härligt med sol, fastän det blåser en del.

Nu sitter vi mitt emot varandra med varsin kaffekopp och varsin dator, precis som vanligt. Nördiga or what!? Vi behöver inte ens prata med varandra, för som Sarah skrev på sin blogg så använder vi oss av telepati. Gutt mos :)

Tänkte slänga in min "dream-outfit" lite senare, om photoshop vill samarbeta.

Dagens outfit


Linne - Marwin
Tröja - Gina Tricot
Jeansleggings - Gina Tricot
Skinnjacka - Bruno Zaragoza
Skor - Converse


Dagens låt

Dagens låt är tipsad av: http://emyc.blogg.se/



Martin Stenmarck - Andas

Fortsätt tipsa ! Det är jättekul att så många vill göra det :)

Babbel

Jag vet inte om man kan vara tröttare än jag är idag. Jag har visserligen inte druckit något kaffe än, så det kan väl bero lite på det också. La mig inte föränn sent igårkväll heller, precis som vanligt. Att jag aldrig lär mig.

Jag har inga planer för dagen alls faktiskt, så vi får väl se om det händer något spännande.

Nu ska jag lyssna igenom lite låtar som ni tipsat mig om, och sedan välja ut vilken som blir dagens låt. Det är så svårt att välja, ni har så bra musiksmak allihop :)

Gomorron

God morgon.

Nu är jag i skolan och har svenska, vi ska snart börja läsa någon bok som vi ska skriva läslogg på. Baaahhh. Det är så dryyyygt. Vår lärare tror seriöst att våra slöa arslen ska läsa ut en bok var på 3 timmar, när alla sitter inne på facebook dygnet runt :)

Nähä, dags att återgå till "arbetet".


Godnatt!

Det blev minsann ett litet inlägg till.

Såg två avsnitt Kyle XY, sedan har jag bara filosoferat. Tänkt på livet och insett hur lyckligt lottat jag är egentligen, att ha så fina människor runt omkring mig som en skyddande mur. Det är inte alla som har en sån tur som jag.

Jag har varit med om mycket skit, men i slutändan vet jag att allting kommer fixa sig ändå. Med lite hjälp från fina människor med rena själar går allt.

Nu ska jag somna med ett leende på läpparna, och förhoppningsvis vakna upp med ett också :)
Ta hand om dina nära, du vet inte när du härnäst behöver dom.


Peace!

Kyle XY

Kom hem från min fina Sarah för en stund sedan, och nu ligger jag i sängen med datorn på magen. Fundilerar på om jag skulle ta och kika på ett par avsnitt "Kyle XY", jag älskar det!

Så får det nog bli, sedan ska jag sova, upp tidigt till skolan imorgon. Är det lov snart? Den 6:e Juni sticker jag iväg till Grekland en vecka, sedan ska jag jobba hela sommaren, och runt den 10:e Augusti drar jag till USA! Det kommer bli så g-r-y-m-t. 4 månader i THE country, inte bli helt fel.

Nähä, Kyle XY var det.
Jag vet inte om jag kommer att skriva något mer, kanske kanske inte. Utifall att jag inte gör det;

PUSS & godnatt!

Härlig paus i solen.



Har försökt skriva det här inlägget i ett par timmar nu, men min dator har inte velat samarbeta. Jag & Sarah hade iallafall en liten kaffepaus i solen tidigare idag. Mycket trevligt.

Nu har vi precis ätit, och sitter och tittar på Vinnarskallar på Barnkanalen med Oliver. Vi använder honom som täckmantel för att titta på barnprogram ;)

Dagens låt

Dagens låt är tipsad av: http://hannahsandell.blogg.se/



Britney Spears - 3

Tipsa om fler låtar för att få din favoritlåt och blogg länkad, och också för att få tips på ny musik :)

Suck, alkoholhantering.

Ja, ni ser ju rubriken. Jag sitter alltså i skolan och har Alkoholhantering. Förut tyckte jag det var väldigt intressant och roligt, men nu tycker jag mest att allt som har med skolan att göra suger :)

Är den här skoldagen slut snart? Har ingenting speciellt planerat idag, men någonting som är roligare än att vara här kan jag nog hitta på.

Nu ska jag återgå till att låtsas vara intresserad.


Hehe, lilla mmary vid stora slottet.

Dagens outfit



Jag orkar inte vara seriös :)

Det blir mest samma likadant varje dag tycker jag. Jag tycker att jeansleggings och uggs är så himla skönt, så det blir i princip bara det när jag är i skolan, då måste man klä sig bekvämt. Men jag har som sagt flera stycken likadana jeansleggings så jag använder inte samma varje dag ;)

Tröja - Gina Tricot
Skinnjacka - Bruno Zaragoza
Jeansleggings - Gina Tricot
"Uggs" - Eurosko

Gomorron!

Sitter i skolan nu och ha Samhälle. Borde plugga men jag har så mycket annat going on i huvudet. Min helg har varit så fantastisk, jag kommer kunna leva på den länge länge.

Första gången jag var där, den 20:e mars var också helt underbar, men den här helgen var fan den bästa jag haft i hela mitt liv. Jag är så tacksam för att jag fick chansen att komma, och ska förhoppningsvis dit en gång till; på finalen.

Och ja, Team Picasso kommer vara kvar då, de ska ju vinna hela klabbet :)


Jag bjuder på den :)

Till Marie Picasso ♥



Marie är en sån där person som man inte kan låta bli att tycka om. Hon sprider kärlek, energi och värme, och när man är i närheten av henne kan man verkligen känna det. Man blir alldeles lycklig och fylld av kärlek, och det är väldigt få förunnat att kunna sprida såna känslor.

Tittar man henne i ögonen kan man se hennes kärleksfulla själ lysa igenom, så varm och innerlig. Jag är så glad att jag har henne i mitt liv, en person jag verkligen ser upp till. Hon ger så mycket och kräver ingenting tillbaka. Känner jag mig nere vet jag att om jag bara skickar ett litet mail kommer det snart ett tillbaka med så mycket fina, kärleksfulla och peppande ord som bara hon kan ge. Hennes ord betyder så mycket, hon är så klok och har så mycket erfarenhet av allt jag någonsin har eller har haft problem med. Hon vet vad hon ska säga och hon vet vad jag ska göra.

Jag ångrar inte en sekund att jag åkte upp till Eskilstuna den där söndagen för 2 år och fyra månader sedan, för att se henne sjunga tre låtar. Det var någonting som sa mig att "det här är så jävla rätt". Att hon dessutom visste vem jag var andra gången jag såg henne är ju förvånande, att hon lägger lilla lilla mig på minnet.

Om du någon gång skulle läsa det här Marie, så vill jag bara säga tack. Tack för att du finns och för att du får mig att känna mig så speciell. Vad som än händer kommer jag alltid att se upp till dig, du är min förebild och det kan ingenting ta ifrån mig. Du kan klara allt du tar dig för, och du för även över den känslan till mig. Ingenting är omöjligt,

cause as long as you're with me - it's a winning streak

Dagens låt

Dagens låt är tipsad av: http://emmaabg.blogg.se/



Keri Hilson - Knock you down

Vill du synas här på bloggen? Kommentera din favoritlåt/dina favoritlåtar, bästa tipset länkas. Lägger upp en ny låt varje dag :)

Dagens outfit


Som sagt, inga fancy kläder idag inte ;)

Linne - Gina Tricot
Tröja - Kaffe
Jeansleggings - Gina Tricot
Halsband - Rock By Sweden

Och så uggsen och skinnjackan från Bruno Zaragoza.

Omnomnom.



Sitter hemma hos Sarah nu, vi äter (okej, det är slut nu) pommes och dricker kaffe. Vi sitter med varsin dator och bloggar också, så nördiga.

Vi får väl se vad vi ska hitta på, men ni ska få dagens låt strax iallafall. Dagens outfit är inte mycket att hänga i julgranen då jag är mysklädd idag, men jag ska lägga upp det iallafall ;)

Söndag 11/4 -10


Söndagen spenderades på stan med Mikaela. Efter vi sagt tack & hejdå till Thilda åkte vi ner till stan, och fikade lite i väntan på våra bussar respektive tåg.

Hallonmuffins, så himla gott!

Inne på cityterminalen, dags & säga hejdå och ses snart igen :)

Trevlig dag, förutom bussresan kanske. Tack Thilda för att vi fick bo hos dig, det var hur mysigt som helst :)

Lördag 10/4 -10, KÖRSLAGET!


Vi gick upp, gjorde oss i ordning och stack till Kista Galleria. Där fikade vi, och jag köpte en klänning att ha på kvällen.

Halsband kommer från Rock By Sweden. Love!

Vi åkte även till Sollentuna centrum, där vi åt lite. Åtminstone Thilda & Mikaela :)

Dags för Körslaget. Gissa vilket lag vi hejade på?

Taggade tjejer!

Team Picassos hejarklack, sånt jävla RÖJ!

Finalisterna, om katten själv får välja.

Team Picasso, den rosa kören från Vääästerååååås!

PUSS!

Det var helt fab! Det var en helt fantastisk kväll verkligen. Maries kör var bättre än någonsin, och den rosa hejarklacken likaså! Det var sånt jävla röj att det nästan inte var sant. Det är så svårt att återberätta i ord, man måste ha varit där för att förstå.

Vi syntes iallafall på TV ett antal gånger, så himla pinsamt ;) Men jag bjuder på den, man måste ju ställa upp för laget så att säga, haha!

Träffade Marie efteråt också, men det förtjänar att få ett eget inlägg :) Vi gick på krogen efteråt också. Det var 20-årsgräns och lilla jag kom in ;)



Haha, bilderna talar väl för sig själva ;)

Fredag 9/4 -10


En riktig cooling sitter och väntar på bussen ;)

Väl framme i Stockholm träffade jag de här fina människorna, Thilda & Mikaela. Vi handlade, sedan gick vi hem till Thilda och snackade skit och fixade tacos.

Muuuums!

Efter maten spelade vi kort och snackade ännu mera skit :D

Läggdags, så himla snygga.. Vi låg dock vakna till typ 04.00. Vi har ju inte träffats på nästan ett år, så vi hade en del att ta igen om man säger så ;) Vi låg och skrämde upp varandra med diverse spökhistorier också, så då kunde vi ju verkligen inte sova. När vi pratat om världens läskigaste film som inte ens får nämnas vid namn, kom Mathilda och skrämde skiten ur oss. Hon sov i ett annat rum och vi var fan inte beredda på att hon skulle komma upp och vara hungrig ;)

Det var väl den dagen, inte speciellt händelserik egentligen, men ack så trevlig!


I skolan

Sitter i skolan nu och håller på att tina efter cykelturen till bussen. Hujedamig vad kallt det är idag!

Min lektion börjar inte föränn om en halvtimme, så nu ska jag börja blogga om helgen. En dag i taget. Börjar med fredagen, håll till godo ;)

Halli hallå

God morgon alla fina :)

Jag vaknade förnågon timme sedan, men fastnade på Facebook ;) Jag ska blogga om helgen hemma i Stockholm, men får nästan dela upp det i tre delar, en dag i taget, för jag har så himla mycket bilder. Men det får vänta en liten stund till iallafall, för nu måste jag upp ur sängen och göra mig i ordning. Ska ta bussen till skolan vid 11.25.

Hörs & störs om en liten stund, ni ska få Dagens låt och Dagens outfit då också :)

Update från huvudstaden.

Tjosan i trosan! Tänkte det var dags för en liten uppdatering, även om det inte lär bli fler nu föränn på söndag kväll när jag är hemma.

Sitter hemma hos Thilda nu, vi ska börja göra oss i ordning lite smått, klockan halv sex ska vi ta pendeln till centralen och sedan vidare mot Frihamnen & körslaget :)

Jag berättar allting när jag kommer hem, jag vill inte spendera min tid i Stockholm med datorn ;)
Hörs när jag är hemma, PUSS!

Sthlm baby.

Om en halvtimme kommer mamma och hämtar mig och kör mig till bussen. Klockan 19.15 är jag framme i Stockholm, huh, det är en lång resa. Jag funderar nästan på att ta med mig min kudde, vi får se vi får se.

Jag har ingen aning om hur det kommer bli med uppdateringen under helgen, jag har inte mobilt bredband så om jag inte hittar nåns trådlösa att snylta på så hörs vi på söndag kväll!

Jag ska njuta av den här helgen fullt ut, för på måndag börjar skolan igen efter 10 dagars ledighet. Pust.
Puss & Kram

Rösta rosa på lördag!



Alla som tittar på Körslaget är härmed tvingade att rösta på Team Picasso på lördag!

Ring: 099- 402 03 eller sms:a Picasso till 72 400


Babbel

Dags att hoppa in i duschen och fräscha upp sig lite. Efter det ska jag packa, fixa naglar och sedan sova. Jag kanske borde äta frukost också? Jag har inte alls tänkt på att äta idag. Magen börjar låta konstigt så det är väl bäst att göra som den säger. Ska nog titta på lite Sex And The City ikväll med, det var länge sen!

Nähä, men då var det väl dags att göra nån nytta ;)
Pooooosss!

Smycken!


Ringar är det jag har minst av. Detta måste åtgärdas ASAP! Favoriten är den stora vita blomman, love!

Halsband! Jag har många fler men eh.. kolla bilden under. Älskar eiffeltornet och döskallarna från Rock By Sweden. Buddhan från Baglady är också en favorit.

... trassel som jag verkligen inte PALLAR lösa upp.

Massvis av örhängen, and this is not allt, haha. Helt kär i de små rosetterna! Längst ner ser ni trä-örhängen som egentligen är jättefula, men kan bli ganska snygga om man matchar rätt. De var skitsnygga när jag hade dreads!

Armband, det jag älskar mest och knappt har några alls? Mest gammalt skit som jag aldrig använder. Måste - köpa - mer.

Bracelet :)



Mitt fina armband från Gina. Lite likt Cocoo's "Jorden-runt-armband".

Jag älskar smycken! Mest armband. Det påminde mig om att jag visst sagt att jag ska fota mina smycken. I will. Ni får hålla er en stund så kommer det upp bilder om någon timme.

Puss!

Packa, städa, tvätta. Bahh!

Just nu håller jag på att tvätta, fixa och packa inför imorgon. Naglarna får vänta tills ikväll :) Jag ska ändå duscha sen och det är ju dumt att blöta ner dem i onödan, ni som har duschat med lösnaglar vet att de inte blir sååå himla fräscha när det fastnat vatten under dem ;)


Min lilla vovve :)

Nu: nagelfix



En sak som jag verkligen älskar är det japanska nagelmodet. Mycket pynt, extrema naglar helt enkelt. Nu var det ett tag sedan jag gjorde naglar så nu ska jag sätta mig och pilla med det. Idag blir det nog frukter på naglarna, det är ju vår!

Härligt, härligt men farligt, farligt.


Dagens låt

Dagens låt är tipsad av: http://appii.blogg.se/



Broken door - Angel

Fortsätt tipsa om dagens låt, det är ett bra sätt för både er och mig att hitta ny musik :)

Good "moooorning"

Alldeles nyvaken. Jösses, jag får sluta sova bort hela dagarna..

Idag har jag ingenting planerat, men jag ska nog iallafall ta mig ut på en liten springrunda. Ja, ni läste rätt, JAG ska springa. Vi får väl se hur många meter jag pallar innan jag svimmar och dör, haha! Jag kan inte lova er att jag överlever ;)

Annars händer det väl inte så mycket skoj, bara njuta av att jag har påsklov för snart är det slut. Imorgon ska jag åka till Stockholm, och stannar där tills på söndag. Underbart!

Nyheter från Cocoo!


Cocoo.se har fått in massa nya, roliga, smycken. Här är mina fyra favoriter, i ordning! Dessa armband har inte "släppts än", men de kommer snart tillsammans med massa annat - så håll till tåls!

Glöm inte att alla mina läsare får 10% rabatt på hela sortimentet, om ni i kassan anger koden: bloggspecial
Inom Sverige är frakten dessutom gratis - shoppa loss med andra ord!

En till liten snabbis.

Sitter i sängen med laptopen i knät och tänkte skicka iväg lite viktiga mail. Efter det ska jag nog slå på en film, om jag kan bestämma mig för vilken ;) Lutar åt SAW, den första, det var aslänge sen! Men vi får se.

Nu, mail, blogga sen :)


Dagens låt

Dagens låt är tipsad av: http:/loouiseroos.blogg.se/



David Guette feat. Kidi Cudi - Memories

Tips på dagens låt? Släng hit en kommentar! Publiceras din låt här får du även en länk :)

Det är våååååår!



Är det inte för jävla härligt?

Maat :)

Anställningsintervjun gick hur bra som helst, jag förstår inte folk som är nervösa. Det är inte farligt alls :) Jag ska till Robinson och provjobba nån helg, och går det bra är jobbet mitt! Om inte annat har jag en backup ;)

Efter intervjun gick jag och syrran till Thai Silk för att äta sen lunch/tidig middag. Thai Silk är för övrigt den bästa Thai-resturangen i Sverige, så gott!


Matkoma! Jag bjuder på den ;)

Efter maten missade vi bussen hem med en minut, så vi fick glatt vänta 50 minuter på nästa, Kalmar/Ölands bussförbindelser alltså.. HEJA!

Puss!

Hemma igen! Förlåt för att jag inte uppdaterat idag! Men så fort jag lagt över bilder i datorn ska ni få veta allt jag har gjort idag ;)


Jag idag, med solen i ögonen ;)

Dagens outfit

Om en kvart kommer mormor och hämtar mig. Hon ska köra mig till bussen :) Anställningsintervjun jag ska på är för en restaurang som ligger i Borgholm, men själva intervjun är i Kalmar. Så that's where I'm going :)

Enjoy my dagens outfit tills jag kommer tillbaka!



Linne - Marwin
Tröja - Kaffe
Jeansleggings - Gina Tricot
Skor - Spot on
Halsband - Baglady
Örhängen - Gina Tricot
Ring - Gina Tricot

Som sagt, jag älskar att blanda dyrt & billigt :)

Snabbt.

God morgon alla småfisar!

Nu är jag vaken och ska strax hoppa in i duschen, ska på anställningsintervju klockan 16.00. Ses snart!

Tekniska jävla skit.

Nu har jag bråkat med mitt internet på min andra dator i över en och en halv timme. Det vägrar fungera, fastän precis samma internet fungerar perfekt på den här datorn? Och jag måste ha internet på den andra då jag inte kan installera Voddler på den här. Nä, tekniska grejer alltså..

Jag ger upp,
nu går jag och lägger mig.

Beethoven distraherar mig.

Haha, öhm.. NU ska jag se Fast Food Nation ;) Jag blir som vanligt distraherad av en hel massa annat när jag ska göra något.

Nu har jag i över en timme legat och lyssnat på Beethoven i hörlurarna (all musik blir bättre när bara en själv kan höra, och alla ens sinnen fylls utav ljuvliga toner). Jag älskar Beethoven. Hur mycket bra musik har han inte skrivit? Ah, det är nästan så att man blir lite religös.

Fast food nation

Jag är en riktig sucker för dokumentärer, speciellt när det handlar om fet mat. Jag tycker det är askul och intressant att titta på! Så nu ska jag krypa ner i sängen med datorn och se "Fast food nation", och om jag känner mig själv rätt kommer jag skriva om hur äcklig den var lite senare ;)



"Vad är det egentligen man proppar i munnen när man beställer en stor saftig, fettglänsande burgare i den lokala Fast food-restaurangen? Den frågan ställer sig Don Anderson, anställd för den gigantiska Fast food kedjan Mickey's, som hittills har trott på företagets påstående om matens höga kvalitet. Men då han besöker den stora slaktfabriken, som är kedjans hjärta, måste han erkänna, att det är annat i biffarna än kött."


Spännande!

Lite småköp.


Armband, Gina Tricot - 89:-

Solglasögon, H&M - 69,50:-

Mobilsmycke, Oj Toy - 19,50:-

Örhänge (kors), Gina Tricot - 69:-

Hemma igen!

Hemma från Kalmar! Sitter hos Sarah nu och dricker kaffe & äter geléhallon.

Vi tog en sväng till IKEA, Gina, H&M och lite sånt. Fick med mig lite krimskrams ;) Visar senare, min kamera har dött och laddaren är hemma. Men jag ska väl hem om en stund, så jag visar er senare ikväll.

Det blev iallafall ett par solbrillor, ett armband, ett par örhängen och ett jättegulligt mobilsmycke.
Håll er till tåls ;)

Dagens låt

Uppe och påklädd, nu är det bara sminket som fattas och sen drar vi. Det kommer bli kasst med uppdatering idag, för jag har fortfarande inte mobilt internet så jag kan inte ta med mig datorn.

Lovar att uppdatera ikväll, då jag också kommer visa er lite smaskiga nyheter från Cocoo. Håll till godo ;) !

Njut av dagens låt så länge, som är tipsad av http://astrea.blogg.se/



The blower's daughter - Damien Rice

Tipsa gärna om fler låtar, så kanske det är ditt tips som dyker upp här i bloggen i morgon :)

God morgon!

Idag är ingen vanlig dag, för idag fyller Sarah 21 år! Grattis min stora fis! Jag var först med att gratta henne 00.00 inatt, fancy ;)

Nu ligger vi i sängen med varsin dator och varsin kopp kaffe. Snart ska vi orka oss upp och åka in till Kalmar. Först av allt; förpesta lungorna!


GRATTIS min fina!

Godnatt :)

Godnatt alla fina :)

Nu ska jag & Sarah nanna kudden ;) Imorgon ska vi upp tidigt & åka in till Kalmar. Vi ska ha en liten shoppingdag, samt förbi IKEA en sväng. Mucho trevligt!

Puss & kräm ♥

Dagens outfit


Linne - H&M
Tröja - Hello Kitty, H&M
Skinnjacka - Bruno Zaragoza
Jeansleggings - Gina Tricot
"Uggs" - Eurosko

Oliver posarn'



Efter promenaden och hoppandet i vattenpölar satt det fint med ett litet bad, varmt och skönt! Själv sitter jag på toan och beskådar samtidigt som jag bloggar. Det är lyxliv det!

Ett par, tre bilder från våran lilla promenad.




Oliver ville ta en hoppbild när han såg att mamma och maji gjorde det. Mina blev dock ganska fail så jag besparar er dom ;)

Promenix.

Nu ska jag, Sarah och Oliver ut på en liten kvällspromenad. Det var Olivers idé att gå på en "pijomenaaad", hihi!

Tar med mig kameran,
Så jag återkommer om en stund med lite bilder :)

Gammal bild.


Titta vad jag hittade! En bild på en blond liten Marie från 2007. Känner ni igen mig? ;) Lite skillnad ifrån nu!

Cocoo!



Hittade ett så himla fint armband från Cocoo. Jag tycker om i princip alla hennes smycken, men det här var något alldeles extra för nån som mig som älskar att resa.

Jorden-runt-armbandet kostar 245:-

Klicka här för att komma till Cocoo's webshop!

Onödigt tjafs :)

Sitter och dricker en kopp kaffe och försöker att komma på något lagom vettigt att skriva. Det går inte så bra, jag har bara lust att skriva typ BAJS BAJS BAJS, men det hade ju inte passat sig så det låter jag bli.



Såhär snygg är jag idag, supersminkad och uppklädd till tänderna.

Pink

Dagens-låt-tips skickas in HÄR!


Kollar igenom massa gamla bilder, och kom fram till att det rosa håret jag hade 2007 var sjukt fräsigt. Funderar faktiskt på att färga det igen efter praktiken, love it!

Vad tycker ni om "utstickande" hårfärger, fint/fult?

Dagens låt

Hej sötnosar ♥

Tänkte vi skulle köra på en "Dagens låt" varje dag, så ofta jag kommer ihåg iallafall ;) Kul för både mig och er att få höra ny musik, då ni kommer få vara delaktiga i låtvalen.

Alla som vill får skriva en låt som tips, och om din låt kommer upp på bloggen får du även en länk till din blogg (om du har någon) :)

Idag blir dagens låt:

Crushcrushcrush - Paramore

Kommentera här om du har en låt att tipsa om!
Puss ♥

Telefonkö

God morgon. Sitter i telefonkö just nu, är det inte underbart? Det finns väl inget roligare sätt att spendera sin morgon på?

Jag blir galen, de säger inte ens vilket nummer jag har, bara att jag står i kö. Suck...

Slottet igår

Wow, någon svarade! Nu ska jag städa undan det sista och klä på mig, om en halvtimme kommer det några och tittar på huset. See ya soon!

Tråkigt inlägg utan bilder.

Det bästa med påsken är att man föräter sig på godis. Nu vill jag aldrig mer se godis (inte på ett väldigt bra tag iallafall). Tur det, för imorgon är det slutslappat. Inget mer godis (det inkluderar ALLT som innehåller fett eller socker), och träna träna träna! Back to gamla vanor helt enkelt.

Den här gången är syftet inte att gå ner i vikt utan för att min kropp ska må bra, och den mår inte bra av att äta skit. Den vill ha nyttig, fettsnål mat och massa träning.

NU ska jag titta på Sex And The City, jag fastnade på Facebook.
Puss & godnatt små fisar!

Maaaat



This was the dinner for today. Svensk husmanskost när den är som bäst!

Nu ska jag bädda ner mig och se ett (eller tio) avsnitt av Sex And The City, sedan ska jag sova. Men jag skriver nog ett par ord innan jag somnar, och om inte annat;

God natt!

Snabbis.

Hemkommen. Nu sitter jag och pillar på något som jag, om jag har tur, kan visa er sedan. Får se hur bra det går ;)

Imorgon har vi visning på huset, så I better plocka upp lite kläder och sånt skit som har fått vingar och flygit ner på golvet. Hm.. De borde sitta i bur!



Bild från Stockholm, Körslaget förrförra helgen. Ska eventuellt (pretty much sure) dit nu i helgen med. Super! Nähä, plocka upp grejer först - blogga sen!

Muffins & köttbullar

Sarah fyller snart år, så idag har hennes farmor, farfar och pappa varit på lite fikabesök. Vi (eller okej, Sarah) bakade muffins och jag dekorerade med geléhallon :) Mumsigt.



Känns som vi inte gör annat än äter ;) Nu håller Sarah på och fixar köttbullar & potatis som vi ska äta till filmen "Det regnar köttbullar" ;)

Gotta go, hörs snart!

Några bilder till.





Vi var som sagt runt inne i slottsruinen och härjade. Bilderna är helt oredigerade då jag inte har photoshop på den här datorn, men det får duga ändå. Slottet är ett fint ställe att fotografera på, fint utsikt & sådär.

Vi hittade även årets första blåsippor, det är våååååår!

Liten preview.



En liten smygtitt på en av bilderna jag tog nyss. Jag & Sarah smet in på Borgholms Slottsruin och tog lite bilder :)

Vårpromenad.

Dags för en härlig promenad i vårsolen med Sarah. Underbart!

Vi hörs om en stund, med massa (förhoppningsvis fina) bilder :)

God morgon.

Good morning sunshines.

Om man kan bli bakis av för mycket påskgodis så är det det som har drabbat mig ;) Ligger fortfarande i sängen, nördar på facebook och dricker en kopp kaffe.

Om någon läsare spelar PetVille så vet ni att man idag fick öppna alla påskägg man hittat, så jävla kul ;D Känner mig som ett litet barn igen.

Dags för morgonciggen (FY Marie!!)

Såhär mitt i natta.



En liten bild såhär på kvällskvisten kan vi väl bjuda på. Oliver har lagt sig för ett par timmar sedan, så vi har lite kvalitetstid med varandra nu, haha ;) !

Vi sitter och datanördar oss nu med "Criminal Justice" på tv'n i bakgrunden. Inget för mig, den enda kriminalserie jag gillar är CSI. Och då inte skit som CSI Miami eller CSI New York, den riktiga, orginalet ska det vara tack!

Nähä, nu ska jag datanörda vidare. Jag är en riktig Facebook-spel-nörd ;)

Rubrik :)

Hoppas ni alla fina har haft en fin påskafton! Det har iallafall jag, med massa god mat och alldeles för mycket godis. Tur att det bara är påsk en gång om året ;)

Just nu är jag, som ni säkert förstått, hemma hos bästis. Vi pimplar kaffe och ser "Den galna professorn" på TV6. Så sjuk och rolig film. Körslaget är slut och Team Picasso gav oss rysningar som aldrig förr. "This Moment" är och förblir en av de finaste låtarna jag någonsin hört.


En sån där himla fancy bild på tv'n ;) Marie Picasso är en så himla fin person!

Bus!



Det är full rulle när Majiii kommer och leker! Både bästis & busoliver, underbart!

Team Picasso vidare!

Jösses Amalia! Mitt hjärta hoppade ur halsgropen när Team Picasso och Team Sundblad bråkade om den sista platsen! Tur Maries kör gick vidare! Jag har röstat som en galning ;)



Oliver diggar "Maji Pucasso"!

Team Picasso!

Dags för Körslaget!!

TEAM PICASSO! WHO! ;)

Rösta Rosa ikväll!

Ring 099 402 05, eller smsa Picasso till 72400. PUSS!


Babbel :)

Nu sitter jag, proppmätt, och väntar på att klockan ska bli strax efter sju. Ska hem till bästis och se körslaget, sen sover jag där :) Alltid lika mysigt!

Datorn kommer såklart att följa med, så jag kommer uppdatera därifrån.

Jag tog ett par bilder hon mormor och morfar, men jag tog de med mobilkameran och den kan jag inte koppla in i denna datorn. Suck. Sitter på min skoldator som är spärrad mot typ allt, tacka gudarna för att jag lyckas klura ut hur man lurar systemet så jag åtminstone kan ha Spotify. Min vanliga dator är på fixning, tror den hade nåt litet virus ;) Får tillbaka den imorgon förhoppningsvis :)


Dagens outfit



Orkade inte göra mig speciellt fin idag faktiskt ;)

T-shirt - Eve
Tröja - Kaffe
Jeansleggings - Gina Tricot
Halsband - Gina Tricot
Skor - hade jag när jag gick ut.. fick inte med en bild på dem ;) Show ya later!

Glad påsk!

Whaaa, jag har lite bråttom med att fixa i ordning mig nu. Jag skjuter alltid upp allting till sista minuten ;) Uppdaterar med bilder och sånt när jag kommer hem igen.

Enjoy Team Picassos preimiäruppträdande i Körslaget så länge :)


Fix & trix

Klockan fyra ska vi hem till mormor och morfar för att äta påskmat, ska bli himla trevligt!

Klockan är halv tre nu, klev precis ut ur duschen.. Ska låta mitt hår torka lite, sedan ska jag sätta igång och göra mig i ordning. Lite fin kan man ju få vara nu när det är påsk :)

Nu ska jag äta lite frukost tror jag.
Hörs snart, uppdaterar med lite outfit & sådär :)


God morgon och Glad påsk!


Min kyckling till vänster, målat alldeles själv. Haha!

GLAD PÅSK!
Hoppas ni får en dag fylld med massa godis och god påskmat!

Gunatt!

Nähä, nu ska lilla Mary på dejt med kudden minsann!

Imorgon blir det vindrickande framför Körslaget med bästis, hur fint som helst!
Hörs imorgon, PUSS!


Så fin!


Bikinin kommer ifrån H&M och kostar 99:-/del. Den kommer sitta på mig i sommar :)

Vad tycker ni, fin eller ful?

Dagens outfit



Slappt, ofixat & billigt.

Tunika - Ingen aning om märke, fick av en vän och det finns ingen lapp i ryggen ;)
Leggings - H&M
Diadem - H&M

Marie avslöjar ;)



Jag måste bara få uttrycka mitt hat till strumpor. De är hemska! Så obekvämt, äckligt och FULT! Stackars fötter som blir instängda i strumpor varje dag. Så fort jag kommer hem när jag varit ute kastar jag av mig strumporna.

Nån mer än jag som hatar känner såhär? ;)

En liten bild.



Min fina ring ville hänga uppe i trädet ;)
Hoppas alla fina läsare respekterar copyrightlagen och inte tar några bilder ifrån mig utan att fråga :)

Rongedal - Day in Day out

12 grader och strålande sol. Jag har ingen lust att sitta inne :) Tar med mig kameran ut och kommer tillbaka om en stund!

Så länge kan ni njuta av denna härliga låt:


Ganska kass kvalitet, men jag hittar ingen bättre. Jag vill upp och dansa när jag hör den!

Mitt lilla påskägg :)



Jag är inte så förtjust i godis, men det är påsk så det är en oskriven regel att äga ett påskägg. Och ska det vara så ska det vara, därav valet av storlek på ägget ;) Jag ska naturligtvis inte äta upp godiset själv, jag kan äta max 3 bitar åt gången & sen mår jag illa. Tur att jag har mamma & systrar som är godisgrisar :)

Rösta på min bikini?

God morgon!

Idag har jag tagit en lååång sovmorgon. Välbehövligt!

Nu har jag suttit och pillat med en bikini för skojs skull, men vill ni rösta på den har jag ingenting emot det ;)
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Slöhög.

Som sagt, dålig uppdatering idag. Och bättre lär det inte bli, jag ska nämligen sova nu. Allt som jag skulle berättat idag får vänta tills imorgon. Meeeen, jag kan trösta er med en liten sak..

Alla mina bloggläsare får 20% rabatt på hela Cocoo's sortiment om ni använder rabattkoden: bloggspecial

Kul va?
Puss & godnatt

Pics!


Oliver älskar att "flyga flygplan", och jag får glatt ställa upp ;) Mina ben är dööööda.


Vi gick över till Sarahs pappa och grillade för första gången i år, mums! Hamburgare och potatisgratäng :) Nu är jag i matkoma och måste nog snart lägga mig och sova, haha! Jösses vad jag är mätt..

Vi kollade föressten på Sarahs gravid-bilder, H E R R E G U D! Monster-Sarah ;) Sån tjockis, så himla söt :)

Jag älskar mina små Eiffeltorn!



... och polisongerna såklart ;) Jag borde seriöst vaxa.

Hur som helst, örhängena finns på Gina Tricot. Minns inte vad de kostade, men gissar på typ 59:- kanske? Jag älskar dem, så mycket att jag var tvungen att köpa ett matchande halsband, men det visar jag en annan gång.

Smycken is the shit! Jag borde nästan fota min hög med örhängen, armband, ringar och halsband. Det är en hel del. De kan piffa upp precis vilken outfit som helst! Och på tal om outfit.. blir ingen dagens outfit-bild idag, för jag har bara glidit runt i myskläder hela dagen. När man står i kök en hel dag vill man ha sköna och pösiga kläder när man sedan byter om, that's why!

Bästa vän



Sitter hos min fina Sarah just nu och dricker kaffe, vi har precis varit hos dagmamman och hämtat lilla Oliver, som föressten inte är så liten längre. Han fyller hela 3 år i maj!

Nu ska vi fota lite!

Helt slut!

Förlåååt för att jag inte skrivit någonting föränn nu! Jag har varit på Halltorp hela dagen (våran restaurang) och haft både praktiskt och teoretiskt prov. Berättar mer om det sen!

Nu sitter jag i skolan, skulle bara hit & hämta en bok men fastnade i datasalen ;)

Hör av mig lite senare, nu ska jag njuta en stund av att jag har påsklov (ledig 10 dagar!!), sedan återkommer jag och berättar om dagens prövningar ;) Under påsklovet kommer jag vara bättre på att uppdatera, jag lovar! Ska också fixa så att jag kan mobilblogga.

En liten överaskning har jag till er också, men mer om det ikväll!
Puss så länge

Gonatt!

Good night, sleep tight - don't let the big fuckers bite!

RSS 2.0