Fuck you, and fuck you.

Det är rätt komiskt alltihop iallafall, det får man ju lov att säga.

Det finns fan i mig inte en endaste liten jävla jävel på jorden som jag kan prata med nu. Som förstår mig nu. Ingen. För ingen orkar med mig. Jag är den enda som inte får må dåligt på den här skitplaneten.

När andra har mått dåligt, då har jag fan suttit där och lyssnat, pratat, diskuterat och hjälpt; men när det handlar om mig då är det fan inte någon som lyssnar. Jag får inte må dåligt, för jag är den som måste må bra och hjälpa alla andra. Jag är TRÖTT på det nu. Så. Jävla. Trött. Jag orkar inte mer. Jag orkar inte med alla era jävla problem, för jag har så det både räcker och blir över med mina egna. Och nej, det kanske inte folk vet eftersom jag inte har sagt någonting till dem. Varför inte det då? För att när jag ens nämner små petitesser som att jag har ont i huvudet vänder folken ryggen åt. Klart som FAN att jag inte pratar med er då.

Det är synd att eran värld går under bara för att ni inte har råd att köpa den nyaste telefonen eller den dyraste datorn, att era pojkvänner som ni varit tillsammans med i två månader har gjort slut,  att ni har "ätstörningar" för att ni gått ner två kilo på tre månader eller att ni för all del tappade erat favoritnagellack på bussen. I DO NOT CARE.

Jag säger inte att folk inte FÅR må dåligt över småsaker. Men om ni ska göra det kan ni väl låta mig få må dåligt ibland också? Eller? Nähä? Nej det gick visst inte för sig.

Okej. Fine.
Prata på ni bara.
Bara ni inte gör det hos mig.
Jag lyssnar inte längre.
Jag har officiellt slutat bry mig.
Yepp.
I'm officially a bitch and there's nothing you can do about it.This is me now.

Alldeles nyss faktiskt.
Shortie

Jag skulle egentligen vilja blogga mest hela tiden. Men mitt liv är inte tillräckligt intressant och jag pallar inte riktigt. Dessutom vill jag byta design typ nu och jag har inget photoshop i min dator. Hello, kill me!

Jag har iallafall bytt hårfärg igen och om ni har tur kanske jag lägger upp en bild eller två imorgon.
Det vill säga om jag hittar min ögonbrynspenna, mina ögonbryn och mitt hår matchar inte riktigt längre.

Anyhow, läser någon ens denna döda bloggen längre?
Och om någon gör det; om någon fixar en ny bloggdesign till mig är jag dig tacksam för evigt!!!!!!

-.-

Shove your finger down your throat
Watch yourself explode
As your insides turn against you
And come out
Watch them splatter in the sink
As your own guilt weighs upon you
Begs you to stop
But you ignore it's pleads
You're in too far to quit now
You've worked too hard to quit now
You're too close to being beautiful to quit now
This is the closest you have ever been
You can almost feel the victory within you
Soon others will finally see you,
Will finally know that you exist,
Will finally have to accept you as you are
But little do you know
That the finger that you use
Is the trigger to the gun
That ends you life

Vi får se vad som händer.

Det kan vara så att det händer något väldigt trevligt snart. Eller, isåfall har det redan hänt, bara att jag inte vet om det än. Ja, ni fattar antagligen ingenting, och det gör egentligen inte jag heller. Men så fort jag vet ska jag dela med mig.

Det blir spännande mina vänner. Mycket spännande.
Hoppas jag.

Vi får se vad som händer.

Det kan vara så att det händer något väldigt trevligt snart. Eller, isåfall har det redan hänt, bara att jag inte vet om det än. Ja, ni fattar antagligen ingenting, och det gör egentligen inte jag heller. Men så fort jag vet ska jag dela med mig.

Det blir spännande mina vänner. Mycket spännande.
Hoppas jag.

Tatuerat.Tatuerade lite igår. Syrran och Joel fick varsin mustasch, och jag själv gjorde ett kors. Jag är inte så duktig på linjer än, men helt kass är jag nog inte heller.

Fyllde även i en annan tatuering på syster, och en på Joel, som jag gjort tidigare. Fixar bilder när de har läkt. Det kommer bättre bilder på min tatuering på fingret också. Jag älskar den!

RSS 2.0