..

... ni vill inte ha en länk till min andra blogg.
Jag lovar.

trögt

Jag vet att det inte varit mycket liv här den sista tiden, och det kommer antagligen inte bli mycket bättre. Jag har en annan blogg som jag vill lägga mer fokus på - där har jag också fler läsare som är snälla och kommenterar lite ibland, vilket ni inte är så grymma på ;) Jag vet att bloggandet inte går ut på att få kommentarer, men det är så kul att läsa!

Jag kommer inte ta en bloggpaus, men det kommer att gå trögt här - tills jag har tid och ork att driva två bloggar. Just nu vill jag som sagt fokusera på den andra.

... ville bara säga det.
Vi hörs när vi hörs!

When words fail, music speaks.



Paramore ♥

Bilder från igår.

Jag & bästis åkte hem till Joel & Niklas för vin och Let's dance. Efter det fick vi för oss att gå ut. Sagt och gjort. Först drog vi till KM för en cider/öl. Efter det skulle vi till Olearys, men det var 20 där så vi gick till The Rock. Lätt bästa utestället jag har varit på. De spelar bara rock och metal. Helt i min smak med andra ord. Där drack och headbangade vi till det stängde. Då åt vi franska hetkorvar och tog taxin till Joel & Niklas igen.

Väl där kokade Joel makaroner och stekte köttbullar. Fyllemat är den bästa maten som finns.



Tillfixad Mary.



Finaste pöjkarna i stan!



Bästis & jag. Något onyktra kanske...

Vissa saker förändras tydligen aldrig.

Har ni någon gång känt er riktigt värdelösa? Fula? Hemska? Ser ut som något katten släpat in, ätit, och sedan spytt upp?

Det är det första jag tänker på när jag vaknar, och det sista jag tänker på innan jag går och lägger mig. Varje gång jag går förbi en spegel vill jag springa till närmaste toalett och köra ner fingrarna i halsen.

Tro inte att jag ser ut som jag gör på alla bilder
. Alla vet vad smink kan göra med ett ansikte, vad hårfärg kan göra med håret. Helt naturell ser jag ut som ett jävla monster.

Vet ni varför jag aldrig tar helkroppsbilder längre? För att jag har blivit tjock, fet, knubbig eller vad ni nu vill välja att kalla det. Jag har gått upp 12 kilo på ett år. TOLV KILO. Inser ni hur sinnessjukt jävla mycket det är? En hel del av de här 12 kilona har jag tvingats att gå upp, men fan inte alltihop. Jag äter som en jävla häst. Fy fan vad äckligt.

Jag ska inte viktfixera mig så mycket, för jag vet att jag har ett rätt uppfuckat huvud när det gäller sånt. Men ändå, 12 kilo. Jag kan inte fatta det. Jag kan inte för mitt liv förstå hur det kunde bli så.

Dessutom är jag kort, blek och har ridbyxlår - som inte försvinner hur mycket jag än skulle gå ner i vikt. Jag har korta fingrar, minst och fulast fötter i världen, sönderärrade armar och ben, ful näsa och har leverfläckar precis överallt.

Som om inte detta vore nog är jag en hemsk människa som bara bryr mig om mig själv.

Jag vet att det finns folk som har det värre än mig. Som ser värre ut än mig. Men som sagt - jag bryr ju mig uppenbarligen bara om mig själv. Jag vill också ha ett bra självförtroende. Jag avundas folk som har det. Som kan lära sig att älska sig själva, eller åtminstone bara vara nöjda med sig själva.

Jag förstår inte hur ni gör.

Inspiration?

Happ happ, då var jag hemma igen då. Blev inget tatuerande idag, men det blir det förhoppningsvis imorgon. Idag har jag varit hemma hos bästis-Sarah och druckit kaffe. Sedan gick jag och Alma till Emelie och drack lite mer kaffe, och snackade skit. Allt är i sin vanliga ordning med andra ord!

Imorgon ska jag & Sarah hem till the gay mansion och dricka vin. På lördag blir det lite mer vin, bowling och firande av Emelie som fyller år imorgon.

Just nu sitter jag och lyssnar på världens bästa Paramore. Ovanligt va? Väntar på att de ska lägga till Sverige i deras turnéschema. Det tycker jag de kan göra med en gång faktiskt. Det var lite för länge sedan jag fick se dem live. Just nu är plånboken lite för tunn för att åka utomlands och se dem... :(



Förlååååt för alla cambilder. Jag ska ta ordentliga bilder nån dag. Jag lovar.

På tal om ingenting vill jag verkligen göra om designen här. Vet dock inte hur den ska se ut. Jag har liksom ingen inspiration. Suuuck och pust. Ingen som känner sig manad att göra en bloggdesign åt mig?

Morrn morrn

God morgon världen. Idag är jag uppe "tidigt" för en gångs skull. Jag måste försöka vända tillbaks dygnet nu när jag börjar skolan om en vecka. Då kan man inte vara vaken till fem på morgonen och gå upp klockan tre på eftermiddagen. Jag har ju varit ledig i två månader när skolan börjar igen, så jag har helt klart blivit bortskämd med sovmorgon.

Ska göra mig i ordning nu och ta mig ner till stan om en stund. Eller, stan och stan. Borgholm räknas väl inte som en stad. Byn typ.. ;)


Funderingar

Nähä, det är väl dags att slå på en film och sedan sova. Egentligen är jag inte trött, men sånt där måste man skriva iallafall bara för att det låter bra ;)

Imorgon ska jag som sagt fylla i systers tatuering, ska även tatuera två vänner till mig. Ska bli spännande :) Kanske borde skapa en tatueringskategori, eftersom jag håller på med sånt nu för tiden :) Kan ju vara roligt för er att se menar jag.

Börjar bli sugen på en ny tatuering jag med, var ju flera veckor sedan sist ;) Skissar lite på en sleeve men den är långt ifrån färdig, dessutom kommer det bli dyrt. Ska dock börja med den jag ska ha på ryggen, den vet jag iallafall hur den ska se ut ;)

Nää, film var det.
Puss och kräm

Fuck mainstream.

Ni skrattar åt mig för att jag är annorlunda. Jag skrattar åt er för att ni är precis som alla andra.



See ya, fuckers!

Rosa är rätt fint ändå.



Efter många om och men, färgande av hår fram och tillbaka, har jag kommit fram till att jag trivs allra bäst i rosa. Konstigt but true. Sen måste jag säga att jag är jevligt nöjd med min piercing också. Den är för det första väldigt fiiin, och för det andra tar den bort lite uppmärksamhet från min greknäsa :D

Nu ska jag fortsätta lyssna på Päramåååår, hänga lite tvätt och sedan hjälpa moderkakan att laga mat. Fin kväll. Alldeles lagom lite att göra ;)

Imorgon ska jag fylla i systers tatuering, kanske fika med en vän och sedan får vi se vart livet tar mig ;)

Nyårslöften

Okej, jag är officiellt för lat för den där 30 days challenge. Hur långt kom jag? Typ tre dagar eller något? Inte min grej iallafall, obviously.

Jag tycker, på tal om ingenting, att nyårslöften suger eftersom man aldrig håller dom. Meeeen, som varje år så gör man ett tappert försök - så även jag. Mina nyårslöften i år är:

  • Sluta röka
  • Skaffa jobb (efter studenten i Juni är jag officiellt arbetslös)
  • Bli bättre på att tatuera
  • Sen skulle väl ett par kilo minus på vågen inte skada.



Vad har ni för nyårslöften?

Helrenovering typ.



Sa jag att jag håller på att töja ett hål i örat också? Kanske inte, men det gör jag iallafall. Jag kör på en såndär helrenovering av mig själv, ni kommer inte känna igen mig när jag är klar :D I dagarna ska jag orka fixa ögonbrynen också, plocka och färga. Ska beställa färgade linser också, men vad det blir får ni se när det kommer!

Jävla fjortis!



Akta min fjortispose.

Fy fan vad min näsa blöder idag. När jag vaknade kunde jag inte andas med näsan för att den var igentäppt med torkat blod. Fräscht, jag vet. Det såg ut som om jag fått en rejäl omgång stryk. Det blöder fortfarande, men jag ångrar inte att jag piercade mig ;) Vill man vara fin får man lida pin.

Nää, det var bara det jag ville säga. Skriv upp detta tack!

Åh nej, har hon piercat sig igen?



Hell yeah!

Slutet av 2009 vs. slutet av 2010



Förutom den mest uppenbara skillnaden (hårfärgen), så tror och hoppas jag att jag förändrats rätt mycket sedan den första bilden togs.

Nyår

Så bra gick det med den utmaningen. Jag ska ta igen. Snart. Men först ska ni få ett litet smakprov på alla tusen bilder jag tog igår. Ni får en på mig, det är lagom jobbigt att lägga upp.. ;)



Jag & syster yster.

Okej, nu skriver jag det här så ni slipper kommentera det.. Löshåret är ljusare än mitt riktiga hår, jag behöver tvätta det en gång så det får samma färg. Sköljde inte ur den ordentligt. Och det ser helfejk ut eftersom mitt riktiga hår hade åkt ur tofsarna lite. Så, nu vet ni det :D

RSS 2.0