Dag 1 - Bild på mig + 10 fakta.1. När jag var 13 (och de kommande fem åren efter det) ville jag inget hellre än att bli 18. Nu vill jag inget hellre än att bli typ 13 igen. Jag vill aldrig bli stor, haha!
2. Efter studenten planerar jag och min bästa vän att öppna en egen studio där hon piercar och jag tatuerar. En stor dröm vi har som förhoppningsvis går i uppfyllelse.
3. Musik och tatueringar är mitt liv. Tänk er att lyssna på musik samtidigt som man blir tatuerad eller tatuerar. Helt underbart.
4. Andra intressen jag har är att rita, fotografera och sminka.
5. Det ligger rosa färgburkar och väntar på att bli använda. Hårfär alltså. Funderar dock på om jag ska ha slingor, alternativt luggen - i någon annan färg. Typ blå..
6. Jag försökte klä mig moderiktigt ett tag, följde modebloggar osv. innan jag insåg att min egna stil (som jag inte allt för länge sen skapade) är helt fab. En blandning av rock, fashioncore, punk och Marie.
7. Jag går väääldigt sällan och lägger mig innan klockan 03.00.
8. Detta innebär såklart att jag sover väldigt länge. Jag går helst inte upp innan klockan 14.
9. Jag kollar alltid på film innan jag går och lägger mig. Bara komedier och tjejfilmer.
10. När jag går i skolan så går jag upp typ 10 minuter innan jag måste åka. Jag ska dock försöka ändra på detta så jag slipper se ut som en slashas nu sista terminen innan studenten ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0