Pappsen!


Jag & pappi på flygplatsen innan planet gick tillbaka mot äckelsverige.

Saltvattnet took my pink hair. Som ni ser är jag inte speciellt rosa längre ;) En av mina nya tatueringar sticker fram lite där ser jag, och det påminner mig om att jag inte lagt upp någon bild på dem här än. Visar imorgon, men har ni bråttom och inte kan vänta finns bilder i min bilddagbok ;)

Jag saknar pappa, och efter tisdag kommer jag sakna mamma också. Fan, det är helt sinnessjukt att jag faktiskt ska åka. Jag. I USA. Galet.

Vi är fyra som åker (om jag inte sagt det innan) och två av oss ska vara på Pearl och två på Josef Barbados - Rockfords finaste gourmetrestauranter. Hjälp.

Nu ska jag sova. Imorgon ska jag packa! (Nej, jag har inte börjat än. Alltid i sista minuten, såklart..)

Rockford, IL

På Tisdag (HELVETE! På T.I.S.D.A.G) åker jag till det stora landet, långt borta. De kommande 3 månaderna kommer bestå av blod, svett & tårar - men jag tvekar inte på att det kommer bli det häftigaste jag någonsin gjort!

Jag & Lollo ska bo hos en gammal änka, hur Amerikanskt är inte det på en skala?

Jag vet att jag inte varit världens bästa bloggare på sistone, men det kommer bli ändring på det när jag åker till USA. Dels för min egen skull - så jag kan läsa senare och minnas -, men också för att släkt och vänner ska veta vad fan jag håller på med ;)

Jag kommer fira min 18-årsdag där, vilket känns lite awkward, men jag har ju redan blivit firad & jag kan lova att det blir en sjuhelvetes utekväll när jag kommer hem igen ;)

.

Tänkte egentligen inte skriva något för...

Tänkte egentligen inte skriva något föränn jag kommer hem, men i do it anyway. Tatuerade mig igår, och ska göra en till imorgon efter Water park. Vad det är får ni se när jag kommer hem :) Varmt som in i helvete är det här, jag vill aldrig åka hem :( bargatan i tisdags var sinnessjuk... Men kul hade vi!


Sitter på planet till Grekland nu. Hörs om...

img_6807 (MMS)

Sitter på planet till Grekland nu. Hörs om en vecka!


Jag älskar dig


Stackars!Min dator är lite trasig tror jag :(

Headline

Ikväll blir det personalfest, sista kvällen med alla jag jobbat med under sommaren. Vi ska äta gott, tömma baren lite och bara ha allmänt trevligt. Tror det blir en fin kväll.

Ska börja göra mig i ordning om en stund, jag skriver senare.


Ny design

Jag slängde ihop en ny design lite snabbt eftersom jag var så jävla trött på den gamla. Den här är bara temporary, en liten preview på vad som kommer sen. Nästa design kommer vara i stil med den här fast mycket mer genomarbetad. Den här tog väl 5 min, om ens det.


Cherry bombMycket egobilder här känner jag. Live with it :)

Rosa hår någon?Keep your feet on the ground,
when your head's in the clouds.

YeyeyeyeSåå... här är jag. Rebellen herself med rosa hår, extensions och Iggy Pop-tshirt. Jag vet inte om jag lagt upp nån bild med min septum ("tjurring") i näsan, men det hade jag iallafall förut. Den är dock utplockad nu då det var ett hemmaexperiment som blev sne, men jag ska göra om den när jag fyller 18 - mamma tyckte verkligen inte om den och låter mig inte göra om den, och för att få göra den hos ett pro så måste jag ha målsmans tillstånd.Här serni, har ni en bild på mig från Pier Pressure, med piercing och allt.

Jag ska bli tatuerare..

.. för nu har jag beställt ett helt tattoo-kit + hittat min första försökskanin som är min kära vän Amanda <34 maskiner, 4 grepp, 40 färger, 50 mixade nålar, 1 nätaggregat, 8 ståltoppar, 20 engångstoppar, 5 engångstuber, 1 justreringsverktyg, 1 kopphållare med 100 st koppar samt övningsskinn, engångshandskar, stencilpapper, borstar och hudvårdscréme.

Happyface!

Pink. Hell yeah.Hade inte tänk färga helrosa egentligen. Men nu blev det så and I love it!

Hell yeah


RSS 2.0