Två bilder från idag.




Jag & Amanda, och Amandas nypiercade tunga ;) Svullen och daaan!

Enjoy!



Haha, alltså.. HAHAHA! Oj, vad ont det gjorde! Man kan ju tycka att jag borde bli avskräckt (jag ska pierca tungan när jag kommer hem från USA, får inte ha det där), men jag är mer taggad än nånsin ;) Jag har så hög smärttröskel så det lär inte bli några problem. Pepp!

Hemkommen.

Nu är jag hemma ifrån Kalmar! Haha, ojoj vilken upplevelse att se nålrädda Amanda ta hål i tungan ;) Jag ska bråka lite med youtube nu, och försöka lägga upp filmen jag spelade in när hon sitter och skriker, haha!!

Återkommer med lite bilder och film alldeles strax,
puss så länge!

Kortet :)



Hon blev väldigt glad, verkade det som iallafall ;) Bäst för henne, blommorna var inte billiga, haha! Nä, skämt å sido, jag älskar att göra andra människor glada. Att ge bort saker är mycket roligare än att få!

Måste också säga att Maria, som hon heter, är en så otroligt fin person. Hon är så jordnära och har alltid lösningar på problem, en ängel utan vingar helt enkelt! I will miss you!

Tuna salad.



Kom nyss tillbaka från lunchen. Jag och en klasskompis gick och tog en varsin sallad. Tonfisksallad blev det för mig, mumsigt värre!

Nu sitter jag i klassrummet och ska ha näringslära, sedan ska jag med en annan klasskompis till Kalmar. Hon ska ta hål i tungan, och jag ska filma samt vara mentalt stöd. Video kommer upp här senare ikväll ;)

Dagens outfit


Jacka - Bruno Zargoza
Tröja - Gina Tricot
Linne - Gina Tricot
Jeansleggings - Gina Tricot
Skor - Gino Ventori

Hej jag gillar Gina Tricot ;) Jeansleggings är också en favorit, har typ 5 par likadana.. Haha!

Blommor till gravida läraren!



Här kommer en liten bild på blommorna vi ska ge våran fina lärare, min mentor, som ska få barn nu i dagarna. Hela klassen kommer sakna henne himla mycket, men hon kommer som tur är tillbaka i vår!

Ett litet kort köpte vi också, men det visar jag senare, bläcket torkar fortfarande, så jag vågar inte stänga ihop det ;)

Good morning.

Sitter i skolan nu och har Svenska. Vi tittar på film, "Den bästa sommaren". Sjukt bra film ;) Vid halv tio ska jag sticka iväg till blomsteraffären och hämta upp en bukett till min mentor, från klassen. Hon ska på mammaledighet, så vi vill önska henne lycka till & sådär :)

Nu ska jag återgå till filmen.
Hörs snart!

Godnatt!

Nu är mitt rum rent och fint. Iallafall ser det ut så... Garderoben och alla lådor är proppfulla med grejer som inte borde vara där, men det är ett senare bekymmer, så länge det ser fint ut imorgon!

Nu är jag helt slut, och ska krypa ner i sängen (haha, jag ligger ju redan i sängen) och sova. Imorgon är det skola, precis som vanligt. Vi ligger efter en vecka med påsklovet, och är alltså lediga nästa vecka istället.

Har haft en supertrevlig eftermiddag/kväll med min bästis, som vanligt


Puss & godnatt

Inlägg utan bild.

Sitter och lyssnar på Paramore, varvat med lite Marie Picasso och Alexandra Burke. Har jag blandad musiksmak eller vad?

Tänkte lägga upp en video här som jag spelade in nyss, men youtube vill inte samarbeta.. Får se om den dyker upp senare ikväll, annars får jag fixa det imorgon.

Nähä, nu måste jag verkligen ta och städa, mitt rum ser förjävligt ut.
Hörs om en stund!

Gratis är gott!



Var inne på Bokia för att köpa ett kort, och där fick man gratis godis. Nomnom. Älskar Malacos Truly-serie. Så himla goda, och mycket "nyttigare" än vanligt godis. Man kanske inte kan säga så.. De är mycket mindre onyttiga ;)

Nu har jag, bästis & hennes son precis ätit middag. Potatis- och purjolökssoppa. Himla mumsigt!

Körslaget (:

Bjuder på en härlig bild från min Stockholmsvistelse. Vilken kör tror ni jag hejade på? That's right, Kalle Moraeus!

Haha, nä. Picasso såklart!

Lunchrast :)

Så, puh! Nu är mitt CV äntligen klart, det tog sin lilla tid. Men sån är jag, gör jag någonting måste det bli perfekt. Om det är en bra eller dålig grej kan man ju ha delade åsikter om.

Nu, om 5 minuter, ska jag ha Ansvarsfull Alkoholhantering, ganska intressant ämne faktiskt. Sedan slutar vi för dagen, skönt! Då blir det hem och städa ordentligt då det kommer en mäklare imorgon och ska fotografera vårat hus och alla rum, nu ska det säljas!


Sergels Torg. Var i Stockholm förra helgen med min bästa vän och såg Körslaget :)

Dagens outfit



Tröja - Fred Perry
Jeansleggings - Gina Tricot
"Uggs" - Eurosko
Armband - Gina Tricot

God morning sunshines!

Jag sov fortfarande när jag gick upp för en halvtimme sedan. Men nu sitter jag i skolan iallafall och har engelskalektion, ska skriva klart mitt CV och sedan ska jag dö lite för att jag är så trött. Ahh, det borde vara olagligt att gå upp såhär tidigt.

Uppdaterar dagens outfit om en stund :)
Puss



Härlig bild jag tog på min bästa vän Sarahs son Oliver igår :)

Godnatt sötfisar!



Helt osminkad och med fet kräm i hela ansiktet säger jag godnatt till er allihop!

Min mamma har föressten blivit förälskad i Anna Bergendahls melodifestivallåt, spelar den stup i kvarten. Jag gillar't!
Puss & sånt

Dagens outfit



Tröja - Adam first man on earth
Jeansleggings - Gina Tricot
"Uggs" - Eurosko
Örhängen - Gina Tricot
"Bästishalsband" - Ur&Penn

Krångel med Bloglovin'

Eftersom jag bara har en bevakare via bloglovin så har ni ju inte märkt det än, men någon som hade samma domännamn som mig hade registrerat sig där innan, men sedan tagit bort sin blogg. Därför så kommer hennes gamla blogginlägg fortfarande upp när man går in på min sida.


Hoppas ingen har några problem med det ;)


Nu ska jag fortsätta "plugga", eheheh, har engelska just nu men... ja, jag är inte så aktiv. Men imorgon bitti på engelskalektionen ska jag iallafall skriva ett CV på engelska, jag har stora planer ;) Praktik i Chicago, USA i höst. PEPP!




Bästis och jag idag!

Tjabba, tjena, hallå!

(måste ha nån kod här så bloglovin fungerar)

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/20995/its-a-luscious-mix-of-words-and-tricks?claim=gjs7ud6scqn">Följ min blogg med bloglovin</a>

 

Välkomna till min nya blogg!

 

För er som inte läste min andra blogg kan jag meddela att jag bytt blogg för att börja om på ny kula. Finns en liten beskrivning av mig vid sidan av bloggen, men allt annat får ni veta under tiden ni läser, jag är inte så svår att lära känna ;)

 

Vill ni kontakta mig står även min mailadress där, annars är det bara att slänga iväg en kommentar.

 

Puss & Kräm från mig, mmary!


RSS 2.0